1 Mayıs 2010 Cumartesi

NEGUZELMARKET.COM'dan MUTFAKLARINIZI ŞENLENDİRECEK KAMPANYA



Yeni ve çok güzel bir kampanya ile tekrar karşınızdayız, Neguzelmarket.com 'da yok yok arkadaşlar.. Anne Bebek ürünleri, Beyaz eşya ve Ev aletleri, Oyun konsolları, Bilgisayar ve Ofis ürünleri, Kırtasiye, Tüketici Elektroniği, Oto Aksesuarları, Telefonlar vee biz kadınların olmazsa olmazı Güzellik Ürünleri :) Nasıl ama ne ararsanız var bu sitede üstelik üye olana anında 5 Tl. alışveriş çeki hediye... ve bu güzel siteden aramızdan 1 kişiye SINBO ST-2410 EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ Hediye.... Bu Jestinden dolayı CENGİZ Bey'e çok teşekkür ediyoruz...

...İŞTE HEDİYEMİZ...
KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

* Neguzelmarket.com sitemize üye olup 1 ürüne yorum yaptıktan sonra Facebook yada Twitter 'da bu ürünü paylaş butonu aracılığı ile hesabınızda paylaşmanız.. ve siteye kayıt olduğunuz ismi bu postun altına ekleyeceğiniz yorumda belirtmeniz..
* Kampanyamızın duyurusunu Blogu olan arkadaşların bloglarında, olmayanlarında Facebook hesaplarında yayınlamalarını rica ediyoruz..

* Sihirlisepetim'i izlemeye alıyoruz..


!!! Hepsi bu kadar yalnız siteye üye olduğumuz ad soyad ve kampanya duyuru linklerinizi yorumlarınıza eklemeyi unutmayın lütfen... Blogu ve Facebook hesabı olmayanlarda Neguzelmarket.com'da yorum yaptıkları ürünü tavsiye et butonuyla bir arkadaşlarına tavsiye ederek kampanyamıza katılabilirler !!!

Kampanyamız 15 MAYIS saat 22.00 da sona erecektir, Çekiliş Random.org ile yapılacaktır, Hepinize bol şanslı günler diliyorum :)


..Sihirlisepetim'e bu güzellliği sunan Neguzelmarket.com ve Cengiz Bey'e tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.
tık tık :=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder