27 Mart 2010 Cumartesi

Engüzeliburada'dan Benzersizhediye Kampanyası




Her yaşta insanın severek izlediği bu çizgi filmler artık kişiye özel hazırlanarak 3 boyutlu DVD kalitesinde fantastik süper çizgi filmler haline dönüşüyor. Sevgilinizin ve kendinizin fotoğraflarını yollayarak bu müthiş çizgi filmde yerinizi alabilirsiniz.


HAKKIMIZDA
Türkiye'de ilk ve tek olan kişiye özel çizgi film satışı yapan benzersizhediye.com bir aymetyus ticaret iştirakıdır. Firmamız gönderilen fotoğrafları istenen çizgi filmdeki kahramanın yerine koyarak kişiye özel çizgi filmler yapmaktadır. Tüm Dünya'da satılan kişiye özel çizgi filmlerin Türkiye'deki satıcısı konumunda olan www.benzersizhediye.com sitesi Türkiye'deki tüm firmalara tedarikçi olarak da hizmet vermeketedir.
Nasıl Gönderilir?
Sizin için özel hazırlanan çizgi filmler DVD'ye kaydedilerek, DVD kutusuyla beraber adresinize gönderilir.

Ne Zaman Gönderilir?
Tüm ürünler en geç 6 iş günü içerisinde adresinize kargolanır. Bu süre en yoğun olduğumuz zamanlar için geçerli olup diğer günlerde çok daha kısa sürelerde alıcıya kargolanır.



Gerçektende harika değilmi arkadaşlar.Hayatımda gördüğüm en yaratıcı site olduğunu itiraf ediyorum.Hala şoktayım diyebilirim :))) Düşünsenize Aşkınızı bi çizgi film yapıyorlar.Ya bizde zaten neşeli insanlar değilmiyiz Allah aşkına :)))) Hadiiiii siteyeeeeeee !!!!


Bir kişiye çizgi film karakteri olma şansı :))) evet evet çizgi filminizi yapıcaz şaka değill !!!!



KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI


* www.benzersizhediye.com sitesini inceliyoruz


* Bloğumuzda veya facebook hesabımızda paylaşıyoruz


* Hangi masal karakterine hayranıyız onu buraya yorum olarak bırakıyoruz


* Bloğu olmayan kardeşlerimiz lütfen facebookta yada üye olduğu bir forum veya sitede duyurumuzu yapsınlar.En azından yapmaya çalışsınlar yapamıyorum derlerse canları sağ olsun


* !!!!MUTLAKA!!!!!Bloğumdaki deppo,jest yap,dekoratif duvar,my houses shop ve hediyeni seç kampanyalarına mutlaka katılıyoruz (çok şey istemiyorum arkadaşlar kimine katılıp kimine katılmıyorsunuz ben üzülüyorum sonra :((( )

Katılmak için Tık Tık :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder