27 Mart 2010 Cumartesi

Engüzeliburada'dan MyhauseShop Hediyesi








TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI EV TEKSTİLİ VE DEKORASYONU ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ
My House, ev tekstili ve ev dekorasyonuna yeni bir bakış ve tarz getiren ve sizlere en iyiyi sunmak için, hem kendi ürün grubuyla hem de dünyanın pek çok yerini dolaşarak oluşturduğu ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.
İnternet ortamına geçmemizdeki neden; mevcut olan ürün yelpazemizi Türkiye’de doğudan batıya herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir zemine taşımaktır. Şimdi de ilginiz ve desteğiniz sayesinde uluslararası hizmete açılıyoruz.
Daha geniş bir kesime hizmet sunacak olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Yeni evlenenlere, yeni ev taşıyanlara veya evinde küçük dokunuşlarla büyük yenilikler yaratmak isteyenlere daha kolay bir erişim imkanı sunmak arzusundayız.
Myhouseshop.net olarak 11 farklı kategori ve alt kategorilerinde bulunan 3000'i geçen ürün çeşidiyle karşınıza çıktık. Her gün pek çok ürün eklenen sitemize göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
Müşteri Hizmetleri departmanımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yorumlarınızı, taleplerinizi ve şikayetlerinizi dikkate alarak, en iyi yardımı sağlamaya çalışmaktadır. Lütfen bize her türlü şikayet, öneri ve isteğinizi iletmekten çekinmeyiniz.


Ayrıca Emailmarketing hizmetimizde bulunmaktadır.

Çok güzel dekarosyon ürünleri için :)

www.MyHouseShop.net


www.Setrow.com

bu siteyi de incelemelisiniz :)


KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI


MyHouseShop.net olarak isteğimiz :
1-) Kullanıcıların MyHouseShop.net sitesini inceleyip, bloglarında olumlu ve olumsuz düşüncelerini dile getirmeleri
2-)Kullanıcıların www.MyHouseShop.net sitesine link vermeleri
3-) Kullanıcıların sitelerinden www.Setrow.com sitesine link vermeleri
4-) www.MyHouseShop.net sitesinin yukarısında yer alan bülten üyelik formuna çekilişe katılmak istedikleri mail adresini yazmaları.(e bültene üye olucaksınız ve üye olduğunuz mail adresini kesinlikle bu yazıya yazdığınız yorumda belirteceksiniz arkadaşlar)

Katılma için Tık tık :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder