6 Nisan 2010 Salı

BELRU PATİSSERİE'DEN HARİKA BİR PASTA HEDİYE !




Belru Patisserie.com'da Profesyonel Pastacılık Sektorüne farklı bir bakış açısı getirmek istedik. Katkı maddelerinden uzak, doğal ürünleri kullanarak, profesyonel pastacılığı, ev yapımı kalitesi ile harmanlayarak, pastacılığın olmazsa olmaz orjinal tariflerini, bu ilke doğrultusunda hazırladık. Belru' nun pasta kremaları, vanilya çubukları, çikolata çeşitleri ve tereyağı kullanılarak hazırlanır. Her ürünün kendi sayfasında, yapımında kullanılan malzemeleri açıkladık. Ürünlerimizde kullanılan tüm süsleme malzemelerini, kendi atölyemizde ve yenilebilir şekilde ürettik.


Pastacılığa bakış açımızın bir gereği olan taze ürün sunma isteği, bizi kişiye özel üretime yönlendirdi. Tüm siparişleriniz, sadece sizin için üretilir. Siparislerinizin kişiye özel hazırlanabilmesi için bir üretim sürecine ihtiyacımız vardır. Web sitemizde, her ürünün kendi sayfasında açıklanan bu süreler için, bize göstereceğiniz anlayışa şimdiden teşekkür ederiz.


Belrupatisserie.com, davet, toplantı ve özel günleriniz için size, fotoğrafları ile geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bu ürünleri kolayca, online siparis verebileceksiniz.

Günümüz dünyasında tüketicilerin, internet ortamını benimsemesi online satışları hızla arttırmaktadır. İnsanlar eskiden sadece e-posta yazıp, chat yaparlarken şimdi tüm ihtiyaçlarını internet ortaminda rahat, hızlı ve güvenilir şekilde temin etmektedir. Belrupatisserie.com sitesi de bu amaçla hazırlanmış olup, evinizden, işyerinizden sizlere online alışveriş imkanı sunmaktadır.

Profesyonel pastacılığın, ev yapımı kalitesinde sunulduğu Belrupatisserie.com ürünlerine kendinizi, bir tıklama kadar yakın hissetmeniz dileğiyle…

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

* www.belrupatisserie.com sitesine üye olmak

* Siteden bir ürün beğenmek ve beğendiğiniz ürünü bu yazıya bırakacağınız yoruma eklemek

* Bloğunuzda veya facebook hesabınızda bu kampanyanın duyurusunu yapmak ve linkini yine buraya bırakacağınız yoruma eklemek

* Facebook Belru Patisserie sayfasının hayranı olmak ve siteyle alakalı düşüncelerinizi bu sayfaya yorum bırakmak

* Bloğumu izlemeye almak ve her kampanyamızda şart koştuğumuz gibi beni ve bloğumu sevmek :)

Katılmak için Tık Tık :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder