24 Nisan 2010 Cumartesi

Masum İnciler&Asil Adımlar Kampanyası




Facebook Hayran Sayfamız
23 Nisan 2010 Cuma
Asil Adımlar Kampanyam


Merhaba arkadaşlar yeni bir kampanyayla daha karşınızdayım, hoşunuza gideceğini düşündüğüm birşey hediye ediyorum, çok şık 1 babet :) Yeşim Hanım'ın diğer özel tasarımlarını görmek için TIK TIK. Üstelik kişiye özel yapılan bu ayakkabılara şimdi blogumun adını vererek %15 İNDİRİMLİ sahip olabilirsiniz. Çok şıklar değil mi?

Bu şık ayakkabıları tasarlayan Yeşim Hanım'a ulaşmak için yesimstil@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz. İsteğe göre ayakkabılar 35-41 numara arasında 7-10 gün arası bir sürede yapılmaktadır. Fiyatlar ayakkabıya göre değişiyor tabiki :) Fiyatları mail atarak öğrenebilirsiniz :) Diğer modeller için facebook grubuna bakabilirsiniz. Aşağıya bikaç örnek koydum :)

Kampanya şartlarına gelince:

Blogu olan arkadaşlarım:

1- Facebook'ta ASİL ADIMLAR grubuna katılıp, cici ayakkabılara yorum bırakacaklar.

2- Bloglarında kampanyayı duyuracaklar.

3- İzleyicim olup, blogtaki duyurularının linki ve facebooktaki ad-soyadlarıyla birlikte bu yazıya yorum bırakacaklar.

Blogu olmayan arkadaşlarım:

1- Facebook'ta ASİL ADIMLAR grubuna katılıp, cici ayakkabılara yorum bırakacaklar.

2- Facebookta kampanyayı duyuracaklar.

3- İzleyicim olup, facebooktaki ad-soyadlarıyla birlikte bu yazıya yorum bırakacaklar. [facebookta takip edebilmem için arama kutusuna "hergunkampanya masumkedi" yazıp eklerseniz sevinirim yayınladığınızı görünce silebilirsiniz beni :) ]




Kampanyamız 23 Nisan'da başlayacak 14 mayısta sona erecektir. Çekiliş random.org aracılığıyla yapılacaktır. Kazanan kişi bu 2 babet'ten birini seçecek ve hediyesi 1 hafta içinde kendisine ulaşacaktır. Kargo ücreti bize aittir. Herkese bol şanslar :)

tık tık :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder