21 Ekim 2010 Perşembe

Saç Mezoterapisi

Saç dökülmesini durdurmak, var olan saçın kalitesini artırmak ve yeni saç çıkışını aktif hale getirmek için belli periyotlarda saçlı deriye uygulanan bir tedavi şeklidir.

İşlem ortalama 10 seans, her seans yaklaşık 15 dakika sürecek şekilde, özel mezoterapi iğnesi ve özel ilaç karışımları ile yapılmaktadır. Seanslar haftalık, on beş günlük ve aylık periyotlarla yapılır. Tüm dünyada saç dökülmesini önlemek amacıyla uygulanan bir yöntemdir. Amaca uygun olarak seçilen ilaç karışımları, bölgesel olarak küçük dozlarda özel iğneler ve özel bir teknikle cilt içine verilir. Derinin orta tabakasında bulunan kılcal damar uçlarına ulaşan ilaç süratle etkisini gösterir. Bu yöntemin diğer klasik ilaç tedavilerine göre üstünlüğü; ilaçların küçük dozlarda bölgesel kullanması, yan etki riskinin önemsiz sayılabilecek kadar az olması ve sonuçların hızlı ve etkili olmasıdır.Niçin Saç Mezoterapisi?
İlaçlar bölgesel olarak verilir.
Küçük dozlarda verilir.

Yan etkileri önemsiz sayılacak kadar azdır.

Sonuçlar hızlı ve etkilidir.






Saç Mezoterapisi ile Tedavi Edilen Alopesiler

Alopecia Areata, AlopeciaTotalis (saçkıranlar), Androgenetik Alopecia (genetik erkek tipi saç dökülmesi).Diffüz Alopecia (daha çok kadınlarda görülen saç dökülmesi) gibi birçok nedene bağlı saç dökülmeleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder