16 Kasım 2009 Pazartesi

Flormar Kampanyası



Flormar'ın çarpıcı renklerdeki ürünlerinden sizinle birlikte iş arkadaşınız da satın alsın,makyaj çantanızdaki eksikler için ekstra para ödemenize gerek kalmasın.

Evet yanlış okumadınız.Tek yapmanız gereken sipariş verirken size gözü takılan veya ürünlerimizi alıp kullandıktan sonra bu tecrübenize kulak misafiri olan iş arkadaşınızın da sipariş vermesini sağlamak.Arkadaşınızın sizin referansıyla internet sitemizden sipariş vermesi durumunda Flormar'ın tırnak/dudak ve göz gruplarından çeşitli ürünlerin sahibi olacaksınız.

Sizinle aynı iş yerinde çalışan arkadaşınızın aşağıdaki meblağlarda sipariş vermeleri durumunda, sizin bir sonraki siparişinizde aşağıdaki ürünleri biz size hediye ediyoruz.Tek yapmanız gereken arkadaşınız sipariş verdikten sonra arkadaşınızın ad /soyad ve kurum biliglerini aşağıdaki adrese e posta yoluyla bildirmek.

elifk@flormar.com

Neler Mi Hediye Ediyoruz:
1)Arkadaşınız 0-15ytl arasında sipariş verirse ,size istediğiniz ojeyi hediye ediyoruz.

2)Arkadaşınız 15-30ytl arasında sipariş verirse, size istediğiniz bir oje ve ruju hediye ediyoruz.

3)Arkadaşınız 30ytl ve üzerinde sipariş verirse terracotta serisinden terracotta allık veya fardan istediğiniz bir rengi size hediye ediyoruz.

Bu fırsatı kaçırmayın.Arkadaşlarınız da kendi arkadaşlarını getirerek bu sisteme üye olabilir,bu ve benzeri birçok avantajımızdan faydalanabilir.

Bir sonraki siparişinizde hediye olarak gönderilecek ürüne karar vermek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder